1. lipanj 2014.

DLI: Dubrovačko-neretvanska županija spremna za suradnju

DLI: Dubrovačko-neretvanska županija spremna za suradnju
U petak, 30. svibnja 2014., zajedno s predsjednicom lokalne suradničke Udruge za savjetovanje, edukaciju i pomoć roditeljima djece s posebnim potrebama "Poseban prijatelj" Dubrovnik Dženitom Lazarević, projektni partneri su u Dubrovniku održali sastanak sa Zamjenicom župana Dubrovačko- neretvanske županije Marijom Vučković i Pročelnicom upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Dubrovačko – neretvanske županije Ninom Skurić.

Nakon predstavljanja projekta, predstavnicama Dubrovačko-neretvanske županije također je predložena suradnja na projektu, odnosno ponajviše na realizaciji zagovaračkih aktivnosti planiranih u Dubrovniku za početak studenog 2014.

Zamjenica župana je izrazila zadovoljstvo zbog poziva na sudjelovanje u projektu te potvrdila spremnost Dubrovačko-neretvanske Županije na suradnju. Istaknula je da je za definiranje načina pružanja logističke potpore u sklopu provedbe kampanje nužno u što skorijem roku definirati točne datume održavanja javnih događanja. Sudionice/i sastanka razmotrili su i mogućnost sudjelovanja pojedinih sportaša, glazbenika i drugih javnih ličnosti sa i bez invaliditeta u promotivnoj kampanji, uključujući i samog župana, a koji bi svojim angažmanom na javnim događanjima privukli pozornost kako medija, tako i šire javnosti. 

Zaključeno je da će se nakon sastanka s predstavnicima Grada Dubrovnika iznaći adekvatan prostor za održavanje jutarnje prezentacije za poslodavce i predstavnike lokalnih vlasti te za večernji performance, kao i adekvatno javno mjesto za uličnu akciju.
Podijeli članak: